Laadukkaat sähkötyöt Tampereella ja Pirkanmaan seudulla

Sähköasennukset P&P Mäkinen Oy on Tampereen kupeessa Terälahdella sijaitseva sähköurakointiyritys, joka aloitti toimintansa toiminimellä vuonna 2013 muuttuen osakeyhtiöksi kesällä 2018. Teemme kattavasti ja monipuolisesti niin pienet kuin suuret sähkötyöt yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille ja teollisuuden yrityksille sekä julkiselle sektorille. Toimimme pääasiallisesti Tampereen ja Pirkanmaan alueella, mutta sopimuksesta hoidamme sähkökorjaukset myös muualla Suomessa.

Avaimet käteen -sähköurakointia

Teemme täyden palvelun sähköurakointia, joka pitää sisällään kaiken sähkösuunnittelusta tarvikkeiden hankintaan ja sähköasennukseen. Kauttamme saat myös LED-valot sekä muut energiaystävälliset ratkaisut käyttöösi. Tarpeen tullen kiiruhdamme paikalle vaikka keskellä yötä, sillä palveluihimme kuuluu vikapäivystys, joka on hereillä 24 tuntia vuorokaudessa. Kysy meiltä myös ilmalämpöpumppujen myynnistä ja asennuksesta.

Olemme tehneet muun muassa seuraavia sähkötöitä:

taloyhtiön ulkovalojen vaihto ilmalämpöpumpun asennus kesämökin keittiön sähkötyöt LED-valojen asennus tehtaaseen

  • taloyhtiön ulkovalojen vaihto
  • ilmalämpöpumpun asennus
  • kesämökin keittiön sähkötyöt
  • LED-valojen asennus tehtaaseen
  • toimiston valojen vaihto
  • lattialämmityksen asennus
  • aurinkosähkön asennus omakotitaloon

Sähköurakointia vahvalla osaamisella

Sähköasennukset P&P Mäkinen Oy on Tukesin hyväksymä kylmälaite- ja sähköurakointiliike sekä Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsenyritys. Sähkömiehillämme on S2-luokitukseen vaadittava sähköalan koulutus ja työkokemus sekä sähköturvallisuustutkinto suoritettuna. Lisäksi kuulumme Tilaajavastuun piiriin, joten voit olla varma siitä, että teemme sähkökorjaukset laadukkaasti.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta sähkötöistä!